11 januari

Godkväll från frysboxen Umeå!

Shit vad det var kallt idag. Man har ju varit med om värre, men det kom som en smärre chock när jag gick ut imorse- redo för en liten löptur. Kändes som jag inte hade några kläder alls på mig, så kallt var det. Svetten frös i ögonbrynen och i hårfästet. Efter en varm dusch, frukost och SVT Morgonstudion hade jag dock glömt det helt och promenerade till tågstationen iklädd jeans. 

Jag spenderade som tur är resten av dagen inomhus, på bibblan och sen hemma i soffan. Jag håller på att boka hotell till när Isabell och jag ska till London i sommar. Vi är så peppade! Jag tror på den här resan mer än den förra. Nu är vi mer på samma plan. Sist ville jag mest shoppa och hon längtade hem. Nuförtiden orkar jag dock inte trängas och svettas inne i affärer. Vi ska snöra på oss bekväma skor och turista som bara den! Kolla på alla slotten, besöka alla parker, HITTA Big Ben och allt sånt. Åh vad jag älskar London. Och jag längtar tills man kan ta på sig något annat än en stickad tröja. Är det inte fantastiskt hur mysigt man tycker det är i när hösten kommer och nu vill man bara ta på sig vad som helt som man känner sig lite elegantare i. Att piffa till sig just nu innebär princip att man byter färg på nagellacket. (Mitt är klarrött om ni undrar.) 

 

En annan sak som jag konstaterat är att jag är mycket mer ekonomisk nu när jag bor ensam. I förra lägenheten var jag mycket på stan för att jag inte hade något bättre för mig och inte ville häcka på rummet hela dagarna. Nu hänger jag mest i lägenheten och lagar maten själv, sjukt mycket billigare. Jag letar febrilt efter gardiner (har ingen aning vad jag ska ha) och två tavlor att hänga över soffan. Det är som skuggor på väggen där tjejen jag hyr lägenheten av haft sina tavlor så jag lär ju ha lika stora, men jag vet inte vad jag vill ha för stil på dem. Det är så mycket vitt och grått härinne så vore kul med någon färg som bröt av lite. Samtidigt älskar jag svartvita bilder. Och ska man ha fotografier eller något tecknat? Så många beslut. 

 

Nästa gång vi hörs har jag kanske bestämt mig. Puss och kram

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas